Urządzenia i Akcesoria
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
300 g
Składniki
Warstwa kokosowa
-
200 g wiórków kokosowych
-
2 łyżeczki oleju kokosowego
-
30 - 50 g syropu klonowego30 - 50 g syropu z agawy (patrz wariant)
-
100 g mleczka kokosowego
Warstwa czekoladowa
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
50 g mleczka kokosowego tłustego
-
15 - 20 g syropu klonowego15 - 20 g syropu z agawy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
29.7 mg
Białko
7 g
Kalorie
3461 kJ /
826.7 kcal
Tłuszcz
69.3 g
Błonnik
15.7 g
Tłuszcz nasycony
56.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Krem czekoladowo-orzechowy z awokado
30 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2 godz. 30 min
Jogurt kokosowy (wegański)
12 godz. 25 min
Trufle kokosowe z białą czekoladą
1 godz. 15 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min
Placki ryżowe z musem jabłkowym
50 min
Naleśniki kukurydziane z twarożkiem pomidorowym
50 min
Ciasto limonkowe z awokado (bez cukru)
2 godz. 30 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Kuloodporna kawa
10 min
Złote mleko z kurkumą
10 min